ជាមួយត្រីអណ្តែងអាំង | วิธีทำขนมจีนน้ำปลาร้ากับปลาดุกย่าง |
** - Two different methods of making fermented fish sauce | របៀបធ្វើទឹកប្រហុក ២បែផ្សេងគ្នា | วิธีทำน้ำปลาร้า 2 วิธีต่างกัน Video Link: https://youtu.be/Hx6-OgxN36U
* Ingredients: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ | * ส่วนผสม:
- 1 lbs of Khanom chin = 1/2 Kg of Khanom chin | នំបញ្ចុក 1 ផោន = នំបញ្ចុក 1/2 គីឡូក្រាម | ขนมจีน 1 ปอนด์ = ขนมจีน 1/2 กิโลกรัม
- 1 lbs of Catfish = 1/2 Kg of Catfish | ត្រីអណ្តែង 1 ផោន = ត្រីអណ្តែង 1/2 គីឡូក្រាម | ปลาดุก 1 ปอนด์ = ปลาดุก 1/2 กิโลกรัม
- 2/5 lbs of Cauliflower = 200 grams of Cauliflower | ផ្កាខាត់ណា 2/5 ផោន = ផ្កាខាត់ណា 200 ក្រាម | กะหล่ำดอก 2/5 ปอนด์ = กะหล่ำดอก 200 กรัม
- 2 1/3 oz of Okras = 70 grams of Okras | ពោតបារាំង 2 1/3 អោន = ពោតបារាំង 70 ក្រាម | กระเจี๊ยบ 2 1/3 ออนซ์ = กระเจี๊ยบ 70 กรัม
- 2 cucumbers | ត្រសក់ 2 ផ្លែ | แตงกวา 2 ลูก
- 3 1/3 oz of morning glory = 100 grams of morning glory | ត្រកួន 3 1/3 អោន = ត្រកួន 100 ក្រាម | ผักบุ้ง 3 1/3 ออนซ์ = ผักบุ้ง 100 กรัม
- 5 plants of Yardlong bean | សណ្តែកគួរ 5 ដើម | ถั่วฝักยาว 5 ต้น
- We set the temperature to 200 degrees Celsius. | យើងកំណត់កំដៅសីតុណ្ហភាព 200 អង្សាសេ | เราตั้งอุณหภูมิ 200 องศาเซลเซียส
- We set the timer for 30 minutes. | យើងចាប់ផ្តើមកំណត់ពេលវេលា 30 នាទី | เราตั้งเวลา 30 นาที
- We boil 15 minutes. | យើងស្រុះវគ្គពេល 15 នាទី | เราต้ม 15 นาที
Thanks for watching the video | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ
Comments
Post a Comment