* Ingredients:
- 1 1/2 lbs of Spot pangasius = 700 grams of Spot pangasius
- 1 tablespoon of Salt
- 1 teaspoon of monosodium glutamate
- We keep the fish marinated at normal room temperature.
- We marinate this fish for 2 days.
- After we fermented for 2 days
- We dried it in the sun for 2 days.
- After being exposed to the sun for 2 days
Thanks for watching the video
* ส่วนผสม:
- ปลาสวาย 1 1/2 ปอนด์ = ปลาสวาย 700 กรัม
- เกลือ 1 ช้อนโต๊ะ
- ผงชูรส 1 ช้อนชา
- เราหมักปลาเก็บไว้ในอุณหภูมิห้องธรรมดา
- ปลานี้เราหมักทิ้งไว้ 2 วัน
- หลังจากเราหมักได้ 2 วัน
- เราเอามาตากแดดเวลา 2 วัน
- หลังจากเราตากแดดได้ 2 วัน
ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ
*គ្រឿងផ្សំមានៈ
- ត្រីពោ 1 1/2 ផោន = ត្រីពោ 700 ក្រាម
- អំបិល 1 ស្លាបព្រាបាយ
- ប៊ីចេង 1 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- យើងផ្អាប់ត្រីទុករនៅសីតុណ្ហភាពបន្ទប់ធម្មតា
- ត្រីនេះយើងផ្អាប់ទុក 2 ថ្ងៃ
- បន្ទាប់ពីយើងផ្អាប់ទុករយៈពេល ២ ថ្ងៃ
- យើងដាក់វាហាលថ្ងៃរយៈពេល ២ ថ្ងៃ
- បន្ទាប់ពីត្រូវបានហាលថ្ងៃរយៈពេល ២ ថ្ងៃ
អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ
Comments
Post a Comment