How to make salted Spot pangasius | วิธีทำปลาสวายเค็มทานกับข้าวต้ม | វិធីធ្វើត្រីប្រាហើម


* Ingredients: - 1 1/2 lbs of Spot pangasius = 700 grams of Spot pangasius - 1 tablespoon of Salt - 1 teaspoon of monosodium glutamate - We keep the fish marinated at normal room temperature. - We marinate this fish for 2 days. - After we fermented for 2 days - We dried it in the sun for 2 days. - After being exposed to the sun for 2 days Thanks for watching the video * ส่วนผสม: - ปลาสวาย 1 1/2 ปอนด์  = ปลาสวาย 700 กรัม - เกลือ 1 ช้อนโต๊ะ - ผงชูรส 1 ช้อนชา - เราหมักปลาเก็บไว้ในอุณหภูมิห้องธรรมดา - ปลานี้เราหมักทิ้งไว้ 2 วัน - หลังจากเราหมักได้ 2 วัน - เราเอามาตากแดดเวลา 2 วัน - หลังจากเราตากแดดได้ 2 วัน ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ *គ្រឿងផ្សំមានៈ - ត្រីពោ 1 1/2 ផោន = ត្រីពោ 700 ក្រាម - អំបិល 1 ស្លាបព្រាបាយ - ប៊ីចេង 1 ស្លាបព្រាកាហ្វេ - យើងផ្អាប់ត្រីទុករនៅសីតុណ្ហភាពបន្ទប់ធម្មតា - ត្រីនេះយើងផ្អាប់ទុក 2 ថ្ងៃ - បន្ទាប់ពីយើងផ្អាប់ទុករយៈពេល ២ ថ្ងៃ - យើងដាក់វាហាលថ្ងៃរយៈពេល ២ ថ្ងៃ - បន្ទាប់ពីត្រូវបានហាលថ្ងៃរយៈពេល ២ ថ្ងៃ អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ

Comments