How to make pickled papaya | วิธีทำมะละกอดอง | វិធីធ្វើជ្រក់ល្ហុង


* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ - 75 grams of Papaya | มะละกอ 75 กรัม | ល្ហុង 75 ក្រាម - 34 grams of carrot | แครอท 34 กรัม | ការ៉ុត 34 ក្រាម - 250 grams of cucumbers | แตงกวา 250 กรัม | ត្រសក់ 250 ក្រាម - 10 grams of Garlic | กระเทียม 10 กรัม | ខ្ទឹមស 10 ក្រាម - 20 grams of Shallot | หอมแดง 20 กรัม | ខ្ទឹមក្រហម 20 ក្រាម - 10 grams of Chili | พริกขี้หนู 10 กรัม | ម្ទេស 10 ក្រាម - 150 grams of sugar | น้ำตาล 150 กรัม | ស្ករស 150 ក្រាម - 100 ml of Vinegar | น้ำส้มสายชู 100 มล | ទឹកខ្មេះ 100 មីលីលីត្រ - 1.5 tablespoons of Salt | เกลือ 1.5 ช้อนโต๊ะ | អំបិល 1.5 ស្លាបព្រាបាយ - 150 ml of water | น้ำ 150 มล | ទឹក 150 មីលីលីត្រ - Carrots and papaya we squeeze with salt first. | แครอทกับมะละกอเราเอาไปบีบกับเกลือก่อน | ការ៉ុតនិងល្ហុងយើងច្របាច់ជាមួយអំបិលជាមុនសិន - Add 1 tablespoon of salt to squeeze the papaya. | ใส่เกลือ 1 ช้อนโต๊ะเพื่อบีบมะละกอ | បន្ថែមអំបិល ១ ស្លាបព្រាដើម្បីច្របាច់ល្ហុង - We squeeze the papaya to be soft. | เราบีบมะละกอให้นุ่ม | យើងច្របាច់ល្ហុងឱ្យទន់ - Now we have washed the papaya and left it to dry. | ตอนนี้เราได้ล้างมะละกอแล้วทิ้งไว้ให้แห้ง | ឥឡូវនេះយើងបានលាងសមាតល្ហុងហើយទុកវាឱ្យស្ងួត - Now we put the pickled papaya in a glass to keep. | ตอนนี้เราเอามะละกอดองใส่ในแก้วเก็บไว้ | ឥលូវយើងច្រកដាក់ក្រឡទុក - When it's finished, we can eat it | เวลาทำเสร็จแล้วเรารับประทานได้เลย | នៅពេលយើងជ្រក់ចប់យើងអាចបរិភោគបានភ្លាមៗ - We can store in the refrigerator for half a month. | เราเก็บในตู้เย็นได้ครึ่งเดือน | យើងអាចទុកក្នុងទូទឹកកកទុកបានរយៈពេលកន្លះខែ Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ

Comments