Steamed Giant Snakehead Fish Mousse Curry (Hor Mok) in Young Coconut | ห่อหมกปลาช่อนยักษ์มะพร้าวอ่อน | របៀបធ្វើអាម៉ុកត្រីឆ្តោដូងខ្ចី


* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ - 200 grams of giant snakehead fish | ปลาช่อนยักษ์ 200 กรัม | ត្រីឆ្ដោ 200ក្រាម - 200 grams of squid | ปลาหมึก 200 กรัม | មឹក 200ក្រាម - 2 coconuts, water removed | มะพร้าว 2 ลูกเอาน้ำออก | ដូងពីរផ្លែយកទឹកចេញ - Can remove 1 bowl of gooseberry leaves with chopsticks. | ปลอกใบมะยมออกได้ 1 ชามตะเกียบ | ស្លឹកកន្ទួតបេះរួច 1ចានចង្កឹះ - 2 tablespoons curry past | เครื่องพริกแกง 2 ช้อนโต๊ะ | គ្រឿងកែង 2 ស្លាបព្រាបាយ - 1 tablespoon red curry paste | น้ำพริกแกงเผ็ด 1 ช้อนโต๊ะ | គ្រឿងកែងម្ទេសក្រហម 1 ស្លាបព្រាបាយ - Coconut milk 250 ml | น้ำกะทิ 250 ml | ខ្ទិះដូង 250 ml - 3 tablespoons fish sauce | น้ำปลา 3 ช้อนโต๊ะ | ទឹកត្រី 3 ស្លាព្រាបាយ - 1 egg | ไข่ 1 ฟอง | ពងមាន់ 1គ្រាប់ - 1 and half tablespoons palm sugar | น้ำตาลปี๊บ 1 ช้อนโต๊ะครึ่ง | ស្កត្នោត 1 ស្លាបព្រាបាយកន្លះ - 4 - 5 kaffir lime leaves | ใบมะกรูด 4 - 5 ใบ | ស្លឹកក្រូចសើច 4 - 5 សន្លឹក - 1 Hatch Red Medium Chille | พริกชี้ฟ้าแดง 1 เม็ด | ម្ទេសដៃនាងមួយគ្រាប់ - We turn on the heat and steam the coconut to heat it first after putting the meat on. | เราเปิดไฟนึ่งมะพร้าวให้ร้อนก่อนหลังจากเอาเนื้อไปใส่ | យើងបើកភ្លើងចំហុយផ្លែដូងឲ្យក្តៅមុនមុននឹងដាក់សាច់ចូល - We steam and leave for 30 minutes. | เรานึ่งทิ้งไว้ 30 นาที | យើងដាក់ចំហុយទុករយៈពេល 30នាទី - After we finished steaming for 30 minutes. | หลังจากเรานึ่ง 30 นาทีเสร็จแล้ว | ក្រោយពេលយើងចំហុយ 30នាទីរួចហើយ - Add the remaining coconut milk. | ใส่น้ำกะทิที่มีเหลือ | យើងដាក់ទឹកខ្ទិះដែលនៅសល់ Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ

Comments