How to make Kwa Go or Twa Go Beef Sausage | วิธีทำไส้กรอกเนื้อวัวถ้าวาโก้ | របៀបធ្វើសាច់ក្រក់ត្វាគោ ឬ សាច់ក្រក់គ្រឿងគោ |
* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ
- Beef, 1 kg, 200 g | เนื้อด้านแผ่นซี่โครง 1 กิโลกรัม 2 ขีด | សាច់បន្ទះឆ្អឹងជំនីរ 1គីឡូ2ខាំ
- Galanga small pieces | ข่าชิ้นเล็ก | រំដេងដុំតូច
- 13 cloves garlic | กระเทียม 13 กลีบ | ខ្ទឹមស 13កំពឹស
- 10 red onions | หอมแดง 10 กลีบ | ខ្ទឹមក្រហម 10 កំពឹស
- 5 lemongrass trees | ตะไคร้ 5 ต้น | គល់ស្លឹកគ្រៃ 5 ដើម
- Turmeric small pieces | ขมิ้นชิ้นเล็ก | ល្មាតដុំតូច
- 20 dried chillies | พริกแห้ง 20 เม็ด | ម្ទេសក្រៀម 20 គ្រាប់
- 10 kaffir lime leaves | ใบมะกรูด 10 ใบ | ស្លឹកក្រូចសើច 10សន្លឹក
- natural hog casings | ปลอกหมูธรรมชาติ | ហ៊ុនជ្រូក
- น้ำปลา 2 ช้อนโต๊ะ | 2 tablespoons fish sauce | ទឹកត្រី 2 ស្លាបព្រាបាយ
- 1 tablespoon sugar | น้ำตาล 1 ช้อนโต๊ะ | ស្ករស 1 ស្លាបព្រាបាយ
- Half a tablespoon of salt | เกลือครึ่งช้อนโต๊ะ | អំបិលកន្លះស្លាបព្រាបាយ
- 1 teaspoon MSG | ผงชูรส 1 ช้อนชา | ប៊ីចេង 1ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- We put the grill on 150 degrees Celsius. | ย่างไฟเราใส่ 150 องศาเซลเซียส | កំដៅអាំងយើងដាក់ 150 អង្សាសេ
- We set the grill time for 30 minutes. | เราตั้งเวลาย่าง 30 นาที | យើងអាំងរយៈពេល 30 នាទី
Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ
Comments
Post a Comment