* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ
- 200 grams of sticky rice | ข้าวเหนียว 200 กรัม | អង្ករដំណើប 200 ក្រាម
- Before we make corn snacks, we need to soak the sticky rice in water for 3 hours to make the sticky rice soft. | ก่อนเราทำขนมข้าวโพดเราต้องเอาข้าวเหนียวไปแช่น้ำ 3 ชั่วโมงเพื่อให้ข้าวเหนียวนุ่ม | មុននឹងយកមកធ្វើនំពោតយើងយកបាយដំណើបមកត្រាំទឹក 3ម៉ោងឲ្យទន់ជាមុនសិន
- 4 young corn | ข้าวโพดอ่อน 4 ลูก | ពោតខ្ចី 4 ផ្លែ
- 1 teaspoon salt | เกลือ 1 ช้อนชา | អំបិល 1ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- 250 ml coconut milk | กะทิ 250 ml | ខ្ទិះដូង 250មីលីលីត្រ
- 150 grams of sugar | น้ำตาลทราย 150 กรัม | ស្ករ ១៥០ ក្រាម
- We steam the corn for 30 minutes | นึ่งข้าวโพดเป็นเวลา 30 นาที | យើងដាក់ចំហុយពោតរយៈពេល 30នាទី
- After steaming for 30 minutes | หลังจากนึ่ง 30 นาที | ក្រោយពេលចំហុយរយៈពេល 30នាទីរួច
Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ
Comments
Post a Comment