* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ
- 300 grams of glutinous rice flour | แป้งข้าวเหนียว 300 กรัม | ម្សៅអង្ករដំណើប 300ក្រាម
- 100 grams of rice flour | แป้งข้าวเจ้า 100 กรัม | ម្សៅអង្ករខ្សាយ 100ក្រាម
- Half a tablespoon sesame seeds | งาครึ่งช้อนโต๊ะ | ល្ងសកន្លះស្លាបព្រាបាយ
- 1 teaspoon salt | เกลือ 1 ช้อนชา | អំបិល 1ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- 4 tablespoons sugar | น้ำตาล 4 ช้อนโต๊ะ | ស្ករស 4 ស្លាបព្រាបាយ
- 170 ml coconut milk | กะทิ 170 มล | ទឹកខ្ទិះដូង 170 ml
- 200 grams of palm sugar | น้ำตาลปี๊บ 200 กรัม | ស្ករត្នោត 200 ក្រាម
- Green beans, peeled 200 grams before soaking in water for 3 hours | ถั่วเขียวเลาะเปลือก 200 กรัม ก่อนเอาไปแช่น้ำ 3 ชั่วโมง | សណ្តែកខៀវយកសាច់ 200ក្រាម មុនត្រាំទឹក3ម៉ោង
- This beans soaked in water for 3 hours. | ถั่วนี้เราเอาไปแช่น้ำ 3 ชั่วโมง | សម្ដែកនេះយើងត្រាំទឹក 3 ម៉ោង
- How to wash the beans? Make sure the water is clear and clean. | ล้างถั่วยังไงให้น้ำใสสะอาดเราใช้ได้แล้ว | សណ្ដែកនេះលាងធ្វើយ៉ាងម៉េចឱ្យទឹកស
- Water for boiling beans 800 ml | น้ำต้มถั่ว 800 มล | ទឹកសម្រាប់ស្ងោរសណ្ដែក 800 មីលីលីត្រ
- Since the dough is still not sticky, add another 150 ml of water. | เนื่องจากแป้งยังไม่เหนียวเราเติมน้ำอีก 150 มิลลิลิตร | ដោយសារម្សៅរាងគោកយើងថែមទឹក 150 មីលីលីត្របន្ថែម
- Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ
Comments
Post a Comment