How to make steamed corn to taste delicious, eat and want to eat more | របៀបធ្វើពោតចំហុយឲ្យមានរស់


ជាតិឈ្ងុយឆ្ងាយញ់ ញ៉ាំហើយចង់ញ៉ាំទៀត | วิธีทำข้าวโพดนึ่งให้อร่อย กินแล้วอยากกินอีก | * Ingredients: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ | * ส่วนผสม: - 3 Corn | ពោត 3 ផ្លែ | ข้าวโพด 3 ลูก - 1/2 teaspoon of Salt | អំបិល 1/2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ | เกลือ 1/2 ช้อนชา - 2 teaspoons of roasted sesame | ល្ងលីង 2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ | งาคั่ว 2 ช้อนชา - 1/2 coconut (Soft coconut meat) | ដូង (សាច់ដូងល្មមញ៉ាំ) 1/2 ផ្លែ | มะพร้าว (เนื้อมะพร้าวอ่อน) 1/2 ลูก - 3 1/3 oz of brown sugar = 100 grams of brown sugar | ស្ករអំពៅក្រហម 3 1/3 អោន = ស្ករអំពៅក្រហម 100 ក្រាម | น้ำตาลทรายแดง 3 1/3 ออนซ์ = น้ำตาลทรายแดง 100 กรัม - 1 CUP of Coconut milk = 250 grams of Coconut milk | ខ្ទិះដូង 1 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ខ្ទិះដូង 250 ក្រាម | กะทิ 1 ถ้วยตวง = กะทิ 250 กรัม - 2/5 lbs of glutinous rice flour = 200 grams of glutinous rice flour | ម្សៅអង្ករដំណើប 2/5 ផោន = ម្សៅអង្ករដំណើប 200 ក្រាម | แป้งข้าวเหนียว 2/5 ปอนด์  = แป้งข้าวเหนียว 200 กรัม - We steam the corn for 15 to 20 minutes. | យើងធ្វើការចំហុយពោតរយៈពេល 15 ទៅ 20 នាទី | เรานึ่งข้าวโพดเป็นเวลา 15 ถึง 20 นาที Thanks for watching the video | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ

Comments