ជ្រលក់បានគ្រប់សាច់អាំង | วิธีทำน้ำจิ้มหมูกระทะ จิ้มกับเนื้อย่างทุกชนิด |
English language:
* Ingredients:
02:53 - 1 2/3 oz of Fresh chili = 50 grams of Fresh chili
02:47 - 1 2/3 oz of green chilli = 50 grams of green chilli
03:00 - 1 oz of Parsley root = 30 grams of Parsley root
02:56 - 1 2/3 oz of Garlic = 50 grams of Garlic
03:07 - 2/5 CUP of fish sauce = 100 ML of fish sauce
04:37 - 2/5 CUP of Chili Sauce = 100 ML of Chili Sauce
02:14 - 2 tablespoons of sesame
03:12 - 1/5 CUP of Vinegar = 50 ML of Vinegar
04:45 - 2/5 CUP of sugar syrup = 100 ML of sugar syrup
03:15 - 1/5 CUP of Hot water = 50 ML of Hot water
Thanks for watching the video
Khmer Language:
*គ្រឿងផ្សំមានៈ
02:53 - ម្ទេសស្រស់ 1 2/3 អោន = ម្ទេសស្រស់ 50 ក្រាម
02:47 - ម្ទេសស្រស់ខៀវ 1 2/3 អោន = ម្ទេសស្រស់ខៀវ 50 ក្រាម
03:00 - គល់ជីវ៉ាន់ស៊ុយ 1 អោន = គល់ជីវ៉ាន់ស៊ុយ 30 ក្រាម
02:56 - ខ្ទឹមស 1 2/3 អោន = ខ្ទឹមស 50 ក្រាម
03:07 - ទឹកត្រី 2/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹកត្រី 100 មីលីលីត្រ
04:37 - ទឹកម្ទេស 2/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹកម្ទេស 100 មីលីលីត្រ
02:14 - ល្ង 2 ស្លាបព្រាបាយ
03:12 - ទឹកខ្មេះ 1/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹកខ្មេះ 50 មីលីលីត្រ
04:45 - ទឹកស្ករ 2/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹកស្ករ 100 មីលីលីត្រ
03:15 - ទឹកក្តៅ 1/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹកក្តៅ 50 មីលីលីត្រ
អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ
Thai Language:
* ส่วนผสม:
02:53 - พริกสด 1 2/3 ออนซ์ = พริกสด 50 กรัม
02:47 - พริกขี้หนูเขียว 1 2/3 ออนซ์ = พริกขี้หนูเขียว 50 กรัม
03:00 - รากผักชีฝรั่ง 1 ออนซ์ = รากผักชีฝรั่ง 30 กรัม
02:56 - กระเทียม 1 2/3 ออนซ์ = กระเทียม 50 กรัม
03:07 - น้ำปลา 2/5 ถ้วยตวง = น้ำปลา 100 มล
04:37 - ซอสพริก 2/5 ถ้วยตวง = ซอสพริก 100 มล
02:14 - งา 2 ช้อนโต๊ะ
03:12 - น้ำส้มสายชู 1/5 ถ้วยตวง = น้ำส้มสายชู 50 มล
04:45 - น้ำเชื่อมน้ำตาล 2/5 ถ้วยตวง = น้ำเชื่อมน้ำตาล 100 มล
03:15 - น้ำร้อน 1/5 ถ้วยตวง = น้ำร้อน 50 มล
ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ
Comments
Post a Comment