How to pound red curry paste, red curry paste recipe | របៀបបុកគ្រឿងកែងហិល រូបមន្តគ្រឿងកែងហិល | วิธี


ตำพริกแกงเผ็ดสูตรพริกแกงเผ็ด | English Language: * Ingredients: 04:17 - 2/5 lbs of Lemongrass root = 200 grams of Lemongrass root 03:53 - 1 2/3 oz of Fresh chili = 50 grams of Fresh chili 03:57 - 2/3 oz of Dried chili = 20 grams of Dried chili 03:08 - 1 2/3 oz of dried long bell pepper = 50 grams of dried long bell pepper 05:11 - 2/3 oz of Galanga = 20 grams of Galanga 05:13 - 2/9 oz of kaffir lime peel = 7 grams of kaffir lime peel 05:14 - 2/3 oz of Fingerroot = 20 grams of Fingerroot 05:03 - 3 1/3 oz of Garlic = 100 grams of Garlic 05:07 - 2 2/3 oz of Shallot = 80 grams of Shallot 06:11 - 2 tablespoons of shrimp paste 05:19 - 1/6 oz of Parsley root = 5 grams of Parsley root 05:16 - 1/2 tablespoon of Salt Thanks for watching the video Khmer Language: *គ្រឿងផ្សំមានៈ 04:17 - គល់ស្លឹកគ្រៃ 2/5 ផោន = គល់ស្លឹកគ្រៃ 200 ក្រាម 03:53 - ម្ទេសស្រស់ 1 2/3 អោន = ម្ទេសស្រស់ 50 ក្រាម 03:57 - ម្ទេសក្រៀម 2/3 អោន = ម្ទេសក្រៀម 20 ក្រាម 03:08 - ម្ទេសប្លោកវែងក្រៀម 1 2/3 អោន = ម្ទេសប្លោកវែងក្រៀម 50 ក្រាម 05:11 - រំដេង 2/3 អោន = រំដេង 20 ក្រាម 05:13 - សំបកក្រូចសើច 2/9 អោន = សំបកក្រូចសើច 7 ក្រាម 05:14 - ខ្ជាយ 2/3 អោន = ខ្ជាយ 20 ក្រាម 05:03 - ខ្ទឹមស 3 1/3 អោន = ខ្ទឹមស 100 ក្រាម 05:07 - ខ្ទឹមក្រហម 2 2/3 អោន = ខ្ទឹមក្រហម 80 ក្រាម 06:11 - កាប៉ិ 2 ស្លាបព្រាបាយ 05:19 - គល់ជីវ៉ាន់ស៊ុយ 1/6 អោន = គល់ជីវ៉ាន់ស៊ុយ 5 ក្រាម 05:16 - អំបិល 1/2 ស្លាបព្រាបាយ អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ Thai Language: * ส่วนผสม: 04:17 - รากตะไคร้ 2/5 ปอนด์  = รากตะไคร้ 200 กรัม 03:53 - พริกสด 1 2/3 ออนซ์ = พริกสด 50 กรัม 03:57 - พริกแห้ง 2/3 ออนซ์ = พริกแห้ง 20 กรัม 03:08 - พริกหยวกยาวแห้ง 1 2/3 ออนซ์ = พริกหยวกยาวแห้ง 50 กรัม 05:11 - ข่า 2/3 ออนซ์ = ข่า 20 กรัม 05:13 - ปลอกมะกรูด 2/9 ออนซ์ = ปลอกมะกรูด 7 กรัม 05:14 - กระชาย 2/3 ออนซ์ = กระชาย 20 กรัม 05:03 - กระเทียม 3 1/3 ออนซ์ = กระเทียม 100 กรัม 05:07 - หอมแดง 2 2/3 ออนซ์ = หอมแดง 80 กรัม 06:11 - กะปิ 2 ช้อนโต๊ะ 05:19 - รากผักชีฝรั่ง 1/6 ออนซ์ = รากผักชีฝรั่ง 5 กรัม 05:16 - เกลือ 1/2 ช้อนโต๊ะ ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ

Comments