How to make pickled garlic long-lasting and delicious | របៀបធ្វើខ្ទឹមជ្រក់រក្សាទុកបានយូរហើយឆ្ងាញ់



| วิธีทำกระเทียมดองเก็บไว้ได้นานอร่อย | English Language: * Ingredients: - 3 2/3 oz of Fresh chili = 110 grams of Fresh chili - 11 2/3 oz of Garlic = 350 grams of Garlic - 1 tablespoon of Salt - 1/5 CUP of apple cider vinegar = 50 ML of apple cider vinegar - 3 1/3 oz of sugar = 100 grams of sugar - 3/5 CUP of water = 150 ML of water - We leave it to cool. - This pickled garlic is ready to eat. Thanks for watching the video Khmer Language: *គ្រឿងផ្សំមានៈ - ម្ទេសស្រស់ 3 2/3 អោន = ម្ទេសស្រស់ 110 ក្រាម - ខ្ទឹមស 11 2/3 អោន = ខ្ទឹមស 350 ក្រាម - អំបិល 1 ស្លាបព្រាបាយ - ទឹកខ្មេះប៉ម 1/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹកខ្មេះប៉ម 50 មីលីលីត្រ - ស្ករស 3 1/3 អោន = ស្ករស 100 ក្រាម - ទឹក 3/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹក 150 មីលីលីត្រ - យើងទុកឲ្យត្រជាក់ - ខ្ទឹមជ្រក់នេះធ្វើហើយហូបបានភ្លាមៗ អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ Thai Language: * ส่วนผสม: - พริกสด 3 2/3 ออนซ์ = พริกสด 110 กรัม - กระเทียม 11 2/3 ออนซ์ = กระเทียม 350 กรัม - เกลือ 1 ช้อนโต๊ะ - น้ำส้มสายชูแอปเปิ้ล 1/5 ถ้วยตวง = น้ำส้มสายชูแอปเปิ้ล 50 มล - น้ำตาล 3 1/3 ออนซ์ = น้ำตาล 100 กรัม - น้ำ 3/5 ถ้วยตวง = น้ำ 150 มล - เราทิ้งไว้ให้เย็น - กระเทียมดองนี้ทำเสร็จแล้วทานได้เลย ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ

Comments