| วิธีทำกระเทียมดองเก็บไว้ได้นานอร่อย |
English Language:
* Ingredients:
- 3 2/3 oz of Fresh chili = 110 grams of Fresh chili
- 11 2/3 oz of Garlic = 350 grams of Garlic
- 1 tablespoon of Salt
- 1/5 CUP of apple cider vinegar = 50 ML of apple cider vinegar
- 3 1/3 oz of sugar = 100 grams of sugar
- 3/5 CUP of water = 150 ML of water
- We leave it to cool.
- This pickled garlic is ready to eat.
Thanks for watching the video
Khmer Language:
*គ្រឿងផ្សំមានៈ
- ម្ទេសស្រស់ 3 2/3 អោន = ម្ទេសស្រស់ 110 ក្រាម
- ខ្ទឹមស 11 2/3 អោន = ខ្ទឹមស 350 ក្រាម
- អំបិល 1 ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកខ្មេះប៉ម 1/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹកខ្មេះប៉ម 50 មីលីលីត្រ
- ស្ករស 3 1/3 អោន = ស្ករស 100 ក្រាម
- ទឹក 3/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹក 150 មីលីលីត្រ
- យើងទុកឲ្យត្រជាក់
- ខ្ទឹមជ្រក់នេះធ្វើហើយហូបបានភ្លាមៗ
អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ
Thai Language:
* ส่วนผสม:
- พริกสด 3 2/3 ออนซ์ = พริกสด 110 กรัม
- กระเทียม 11 2/3 ออนซ์ = กระเทียม 350 กรัม
- เกลือ 1 ช้อนโต๊ะ
- น้ำส้มสายชูแอปเปิ้ล 1/5 ถ้วยตวง = น้ำส้มสายชูแอปเปิ้ล 50 มล
- น้ำตาล 3 1/3 ออนซ์ = น้ำตาล 100 กรัม
- น้ำ 3/5 ถ้วยตวง = น้ำ 150 มล
- เราทิ้งไว้ให้เย็น
- กระเทียมดองนี้ทำเสร็จแล้วทานได้เลย
ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ
Comments
Post a Comment