* Ingredients: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ | * ส่วนผสม:
- 1 lbs of finest rice flour = 500 grams of finest rice flour | ម្សៅខ្សាយ ឬ ម្សៅអង្ករ 1 ផោន = ម្សៅខ្សាយ ឬ ម្សៅអង្ករ 500 ក្រាម | แป้งข้าวเจ้า 1 ปอนด์ = แป้งข้าวเจ้า 500 กรัม
- 1 1/2 tablespoons of Dry yeast | មេនំបុ័ង 1 1/2 ស្លាបព្រាបាយ | ยีสต์แห้ง 1 1/2 ช้อนโต๊ะ
- 1 teaspoon of Salt | អំបិល 1 ស្លាបព្រាកាហ្វេ | เกลือ 1 ช้อนชา
- 4/5 CUP of water = 200 ML of water | ទឹក 4/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹក 200 មីលីលីត្រ | น้ำ 4/5 ถ้วยตวง = น้ำ 200 มล
- 1 1/5 CUP of Coconut milk = 300 ML of Coconut milk | ខ្ទិះដូង 1 1/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ខ្ទិះដូង 300 មីលីលីត្រ | กะทิ 1 1/5 ถ้วยตวง = กะทิ 300 มล
- 5/7 lbs of sugar = 350 grams of sugar | ស្ករស 5/7 ផោន = ស្ករស 350 ក្រាម | น้ำตาล 5/7 ปอนด์ = น้ำตาล 350 กรัม
- 2/5 CUP of coconut milk for topping = 100 ML of coconut milk for topping | ទឹកខ្ទិះសម្រាប់ដាក់ខាងលើនំ 2/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹកខ្ទិះសម្រាប់ដាក់ខាងលើនំ 100 មីលីលីត្រ | กะทิสำหรับใส่ข้างบน 2/5 ถ้วยตวง = กะทิสำหรับใส่ข้างบน 100 มล
- มะพร้าวสุก | ដូងទុំ | Ripe coconut
- We marinate for 2 hours. | យើងទុករយៈពេល ២ ម៉ោង | เราหมักทิ้งไว้ 2 ชั่วโมง
- We steam for 30 minutes | យើងធ្វើការចំហុយរយះពេល30នាទី | เรานึ่งเป็นเวลา 30 นาที
- we pour clean water | យើងចាក់ទឹកស្អាតចូលទៅ | เราเทน้ำสะอาด
Thanks for watching the video | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ
Comments
Post a Comment