How to make fried chicken dipping sauce | វិធីធ្វើទឹកជ្រលក់មាន់បំពង | วิธีทำน้ำจิ้มไก่ทอด


* Ingredients: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ | * ส่วนผสม: - 4/5 lbs of sugar = 400 grams of sugar | ស្ករស 4/5 ផោន = ស្ករស 400 ក្រាម | น้ำตาล 4/5 ปอนด์  = น้ำตาล 400 กรัม - 4/5 CUP of Vinegar = 200 ML of Vinegar | ទឹកខ្មេះ 4/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹកខ្មេះ 200 មីលីលីត្រ | น้ำส้มสายชู 4/5 ถ้วยตวง = น้ำส้มสายชู 200 มล - 3/5 CUP of water = 150 ML of water | ទឹក 3/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹក 150 មីលីលីត្រ | น้ำ 3/5 ถ้วยตวง = น้ำ 150 มล - 2 5/6 oz of Garlic = 85 grams of Garlic | ខ្ទឹមស 2 5/6 អោន = ខ្ទឹមស 85 ក្រាម | กระเทียม 2 5/6 ออนซ์ = กระเทียม 85 กรัม - 3 1/6 oz of Fresh chili = 95 grams of Fresh chili | ម្ទេសស្រស់ 3 1/6 អោន = ម្ទេសស្រស់ 95 ក្រាម | พริกสด 3 1/6 ออนซ์ = พริกสด 95 กรัม - 1 1/2 tablespoons of Salt | អំបិល 1 1/2 ស្លាបព្រាបាយ | เกลือ 1 1/2 ช้อนโต๊ะ - If you want liquid water when boiling, we lift it | បើចង់បានទឹករាវពេលពុះយើងលើកចុះ | อยากได้น้ำเหลว พอดีเวลาน้ำเดือดเรายกออก - If you want condensed water, boil for another 15 minutes. | បើចង់បានទឹកខាប់ពេលពុះ រំងាស់ 15 នាទីបន្ថែមទៀត | หากต้องการน้ำข้น ให้ต้มต่ออีก 15 นาที - Now we leave it to cool first. | ឥឡូវនេះយើងទុកវាឱ្យត្រជាក់ជាមុនសិន | ตอนนี้เราทิ้งไว้ให้เย็นก่อน Thanks for watching the video | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ

Comments