| วิธีทำน้ำซอสเอามาทากับซี่โครงหมูไปทอด |
* Ingredients: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ | * ส่วนผสม:
- We use this sauce to smear meat, fried rice, fried vegetables and many other things. | ទឹកជ្រលក់នេះយើងយកមកប្រឡាក់សាច់ ឆាបាយ ឆាបន្ថែ និងផ្សេងៗបានច្រើន | เราใช้ซอสนี้ทาเนื้อ ข้าวผัด ผักผัด และอื่นๆ อีกมากมาย
- 2 2/5 lbs of pork ribs = 1 1/5 Kg of pork ribs | ឆ្អឹងជំនីសាច់ជ្រូក 2 2/5 ផោន = ឆ្អឹងជំនីសាច់ជ្រូក 1 1/5 គីឡូក្រាម | ซี่โครงหมู 2 2/5 ปอนด์ = ซี่โครงหมู 1 1/5 กิโลกรัม
- 1 1/2 CUPs of Sugar | ស្ករ 1 1/2 កូនចានចង្កិះ(ពែង) | น้ำตาล 1 1/2 ถ้วยตวง
- 1 CUP of Oyster sauce | ប្រេងខ្យង 1 កូនចានចង្កិះ(ពែង) | น้ำมันหอย 1 ถ้วยตวง
- 1/2 CUP of fish sauce | ទឹកត្រី 1/2 កូនចានចង្កិះ(ពែង) | น้ำปลา 1/2 ถ้วยตวง
- 1/2 CUP of seasoning sauce | ទឹកស៊ីអ៊ីវធម្មតាមានរសជាតិប៊ីចេង 1/2 កូនចានចង្កិះ(ពែង) | ซอสปรุงรส 1/2 ถ้วยตวง
- 1/4 CUP of RosDee | ម្សៅរត់ឌី 1/4 កូនចានចង្កិះ(ពែង) | รสดี 1/4 ถ้วยตวง
- three kinds of ingredients, 2 tablespoon (garlic, pepper, parsley) | សាមក្លើឬគ្រឿង 3 មុខ 2 ស្លាបព្រាបាយ (ខ្លឹមស, ម្រេច, គល់ជីវ៉ាន់ស៊ុយ) | สามเกลอ2 ช้อนโต๊ะ (กระเทียม, พริกไทย, รากผักชีฝรั่ง)
- 1/4 CUP of cooking oil | ប្រេងឆា 1/4 កូនចានចង្កិះ(ពែង) | น้ำมันปรุงอาหาร 1/4 ถ้วยตวง
- 1 tablespoon of sesame | ល្ង 1 ស្លាបព្រាបាយ | งา 1 ช้อนโต๊ะ
- 1/4 CUP of Chinese liqueur | ស្រាចិនសែ 1/4 កូនចានចង្កិះ(ពែង) | เหล้าจีน 1/4 ถ้วยตวง
- We smear pork ribs for 15 minutes | យើងប្រឡាក់ឆ្អឹងជំនីជ្រូក 15 នាទី | ทาซี่โครงหมู 15 นาที
Thanks for watching the video | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ
Comments
Post a Comment