How to make Rich Noodles in fish curry sauce| វិធីធ្វើណាំយ៉ាខ្ទិះត្រីប្លាធូ | วิธีทําน้ํายากะทิปลาทู


* Ingredients: - 3 1/5 CUP of Coconut milk = 800 ML of Coconut milk - 3 steamed salted mackerel - 2 1/2 oz of Garlic = 75 grams of Garlic - 1/3 oz of Dried chili = 10 grams of Dried chili - 1 oz of dried long bell pepper = 30 grams of dried long bell pepper - 2 2/3 oz of lemongrass root sliced = 80 grams of lemongrass root sliced - 2 oz of Shallot = 60 grams of Shallot - 1/4 oz of Turmeric = 8 grams of Turmeric - 1/3 oz of Galanga = 10 grams of Galanga - 1/3 oz of Fingerroot = 10 grams of Fingerroot - 1/2 tablespoon of shrimp paste - 1/6 oz of Kaffir lime leaves = 5 grams of Kaffir lime leaves - We put 1/3 of the coconut milk in 800 ml. - add coconut milk - 1 teaspoon of Salt - 2 tablespoons of Palm sugar - 2 1/2 tablespoons of fish sauce - The rest of the coconut milk we put all. - 2 lbs of Khanom chin = 1 Kg of Khanom chin - 2 pieces of Acacia pennata - 1 oz of Beansprouts = 30 grams of Beansprouts - 1/2 cabbage - 1 cucumbers - 5 plants of Yardlong bean Thanks for watching the video *គ្រឿងផ្សំមានៈ - ខ្ទិះដូង 3 1/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ខ្ទិះដូង 800 មីលីលីត្រ - ត្រីកាម៉ង់ចំហុយប្រៃ - ខ្ទឹមស 2 1/2 អោន = ខ្ទឹមស 75 ក្រាម - ម្ទេសក្រៀម 1/3 អោន = ម្ទេសក្រៀម 10 ក្រាម - ម្ទេសប្លោកវែងក្រៀម 1 អោន = ម្ទេសប្លោកវែងក្រៀម 30 ក្រាម - គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ 2 2/3 អោន = គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ 80 ក្រាម - ខ្ទឹមក្រហម 2 អោន = ខ្ទឹមក្រហម 60 ក្រាម - ល្មាត 1/4 អោន = ល្មាត 8 ក្រាម - រំដេង 1/3 អោន = រំដេង 10 ក្រាម - ខ្ជាយ 1/3 អោន = ខ្ជាយ 10 ក្រាម - កាប៉ិ 1/2 ស្លាបព្រាបាយ - ស្លឹកក្រូចសើច 1/6 អោន = ស្លឹកក្រូចសើច 5 ក្រាម - យើងដាក់ខ្ទិះដូង ១/៣ នៃ ៨០០ ម - ដាក់ខ្ទិះដូង - អំបិល 1 ស្លាបព្រាកាហ្វេ - ស្ករត្នោត 2 ស្លាបព្រាបាយ - ទឹកត្រី 2 1/2 ស្លាបព្រាបាយ - ខ្ទិះដូងដែលនៅសល់យើងដាក់ទាំងអស់ - នំបញ្ចុក 2 ផោន = នំបញ្ចុក 1 គីឡូក្រាម - កន្ធំថេត 2 ដុំ - សណ្តែកបណ្តុះ 1 អោន = សណ្តែកបណ្តុះ 30 ក្រាម - ស្ពៃក្តោប 1/2 ផ្លែ - ត្រសក់ 1 ផ្លែ - សណ្តែកគួរ 5 ដើម អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ * ส่วนผสม: - กะทิ 3 1/5 ถ้วยตวง = กะทิ 800 มล - ปลาทูนึ่งเค็ม 3 ตัว - กระเทียม 2 1/2 ออนซ์ = กระเทียม 75 กรัม - พริกแห้ง 1/3 ออนซ์ = พริกแห้ง 10 กรัม - พริกหยวกยาวแห้ง 1 ออนซ์ = พริกหยวกยาวแห้ง 30 กรัม - รากตะไคร้ซอย 2 2/3 ออนซ์ = รากตะไคร้ซอย 80 กรัม - หอมแดง 2 ออนซ์ = หอมแดง 60 กรัม - ขมิ้น 1/4 ออนซ์ = ขมิ้น 8 กรัม - ข่า 1/3 ออนซ์ = ข่า 10 กรัม - กระชาย 1/3 ออนซ์ = กระชาย 10 กรัม - กะปิ 1/2 ช้อนโต๊ะ - ใบมะกรูด 1/6 ออนซ์ = ใบมะกรูด 5 กรัม - เราใส่กะทิ 1 ส่วน 3 ใน 800 มิลลิลิตร - ใส่กะทิ - เกลือ 1 ช้อนชา - น้ำตาลปี๊บ 2 ช้อนโต๊ะ - น้ำปลา 2 1/2 ช้อนโต๊ะ - กะทิที่เหลือเราใส่ทั้งหมด - ขนมจีน 2 ปอนด์ = ขนมจีน 1 กิโลกรัม - ยอดกระถิน 2 ก้อน - ถั่วงอก 1 ออนซ์ = ถั่วงอก 30 กรัม - กะหล่ำปลี 1/2 ลูก - แตงกวา 1 ลูก - ถั่วฝักยาว 5 ต้น ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ

Comments