How to make crispy squid with three flavors | វិធីធ្វើមឹកស្រួយបីរស់ជាតិ | วิธีทำหมึกกรอบสามรสชาติ


* Ingredients: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ | * ส่วนผสม: - Before we make it, we wash it with 2-3 water first. | មុននិងយើងយកមកធ្វើយើងលាងទឹក២ ទៅ ៣ ទឹកឲ្យស្អាតសិន | ก่อนเราเอามาทำเราเอาไปล้างน้ำ 2-3 น้ำก่อน - 5/7 lbs of dried squid = 350 grams of dried squid | មឹកហាលស្ងួត 5/7 ផោន = មឹកហាលស្ងួត 350 ក្រាម | หมึกตากแห้ง 5/7 ปอนด์  = หมึกตากแห้ง 350 กรัม - These three flavors are spicy, salty, sweet. | រសជាតិទាំងបីនេះមានរសជាតិហឹរប្រៃផ្អែម | 3 รสชาตินี้มีมีรสชาติเผ็ด เค็ม หวาน - 2/3 oz of Garlic = 20 grams of Garlic | ខ្ទឹមស 2/3 អោន = ខ្ទឹមស 20 ក្រាម | กระเทียม 2/3 ออนซ์ = กระเทียม 20 กรัม - 1 oz of Chili = 30 grams of Chili | ម្ទេស 1 អោន = ម្ទេស 30 ក្រាម | พริกขี้หนู 1 ออนซ์ = พริกขี้หนู 30 กรัม - 4 tablespoons of fish sauce | ទឹកត្រី 4 ស្លាបព្រាបាយ | น้ำปลา 4 ช้อนโต๊ะ - 1/3 CUP of Palm sugar | ស្ករត្នោត 1/3 កូនចានចង្កិះ(ពែង) | น้ำตาลปี๊บ 1/3 ถ้วยตวง - 2 tablespoons of water | ទឹក 2 ស្លាបព្រាបាយ | น้ำ 2 ช้อนโต๊ะ Thanks for watching the video | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ

Comments