* Ingredients:
- 8 lbs of green mustard = 4 Kg of green mustard
- 1 CUP of Salt = 200 grams of Salt
- 5 lbs of water = 2 1/2 Liters of water
- 1/2 CUP of Rice (Raw) = 106 grams of Rice (Raw)
- 1 CUP of Sea or rock salt = 200 grams of Sea or rock salt
- Now we leave the boiled water to cool down
- Pickled green mustard, we leave it for 3 days and we can eat it.
- 2/3 CUP of sugar = 160 grams of sugar
- 2 teaspoons of monosodium glutamate
- The rest of the pickled lettuce we keep in the refrigerator in a box.
Thanks for watching the video
*គ្រឿងផ្សំមានៈ
- ស្ពៃជើ់ងទា 8 ផោន = ស្ពៃជើ់ងទា 4 គីឡូក្រាម
- អំបិល 1 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = អំបិល 200 ក្រាម
- ទឹក 5 ផោន = ទឹក 2 1/2 លីត្រ
- អង្ករ 1/2 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = អង្ករ 106 ក្រាម
- អំបិលគ្រួស 1 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = អំបិលគ្រួស 200 ក្រាម
- ឥឡូវនេះយើងទុកទឹកបបរឱ្យត្រជាក់
- ស្ពៃជ្រក់ យើងទុកវាចោលរយៈពេល ៣ ថ្ងៃហើយយើងអាចញ៉ាំវាបាន
- ស្ករស 2/3 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ស្ករស 160 ក្រាម
- ប៊ីចេង 2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្ពៃជ្រក់ដែលនៅសល់យើងទុកនៅក្នុងទូរទឹកកកដាក់ប្រអប់
អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ
* ส่วนผสม:
- ผักกาด 8 ปอนด์ = ผักกาด 4 กิโลกรัม
- เกลือ 1 ถ้วยตวง = เกลือ 200 กรัม
- น้ำ 5 ปอนด์ = น้ำ 2 1/2 ลิตร
- ข้าว (ดิบ) 1/2 ถ้วยตวง = ข้าว (ดิบ) 106 กรัม
- เกลือเม็ด 1 ถ้วยตวง = เกลือเม็ด 200 กรัม
- ตอนนี้เราทิ้งน้ำข้าวต้มให้เย็นลง
- ผักกาดดองเราดองทิ้งไว้ทิ้งไว้ 3 วันเรารับประทานได้แล้ว
- น้ำตาล 2/3 ถ้วยตวง = น้ำตาล 160 กรัม
- ผงชูรส 2 ช้อนชา
- ผักกาดดองที่เหลือเราเก็บไว้ในตู้เย็นใส่กล่อง
ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ
Comments
Post a Comment