Pickled green mustard with boiled rice water | ជ្រក់ស្ពៃជើងទាជាមួយទឹកបបរ | ผักกาดดองกับน้ำข้าวต้ม


* Ingredients: - 8 lbs of green mustard = 4 Kg of green mustard - 1 CUP of Salt = 200 grams of Salt - 5 lbs of water = 2 1/2 Liters of water - 1/2 CUP of Rice (Raw) = 106 grams of Rice (Raw) - 1 CUP of Sea or rock salt = 200 grams of Sea or rock salt - Now we leave the boiled water to cool down - Pickled green mustard, we leave it for 3 days and we can eat it. - 2/3 CUP of sugar = 160 grams of sugar - 2 teaspoons of monosodium glutamate - The rest of the pickled lettuce we keep in the refrigerator in a box. Thanks for watching the video *គ្រឿងផ្សំមានៈ - ស្ពៃជើ់ងទា 8 ផោន = ស្ពៃជើ់ងទា 4 គីឡូក្រាម - អំបិល 1 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = អំបិល 200 ក្រាម - ទឹក 5 ផោន = ទឹក 2 1/2 លីត្រ - អង្ករ 1/2 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = អង្ករ 106 ក្រាម - អំបិលគ្រួស 1 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = អំបិលគ្រួស 200 ក្រាម - ឥឡូវនេះយើងទុកទឹកបបរឱ្យត្រជាក់ - ស្ពៃជ្រក់ យើងទុកវាចោលរយៈពេល ៣ ថ្ងៃហើយយើងអាចញ៉ាំវាបាន - ស្ករស 2/3 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ស្ករស 160 ក្រាម - ប៊ីចេង 2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ - ស្ពៃជ្រក់ដែលនៅសល់យើងទុកនៅក្នុងទូរទឹកកកដាក់ប្រអប់ អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ * ส่วนผสม: - ผักกาด 8 ปอนด์  = ผักกาด 4 กิโลกรัม - เกลือ 1 ถ้วยตวง = เกลือ 200 กรัม - น้ำ 5 ปอนด์  = น้ำ 2 1/2 ลิตร - ข้าว (ดิบ) 1/2 ถ้วยตวง = ข้าว (ดิบ) 106 กรัม - เกลือเม็ด 1 ถ้วยตวง = เกลือเม็ด 200 กรัม - ตอนนี้เราทิ้งน้ำข้าวต้มให้เย็นลง - ผักกาดดองเราดองทิ้งไว้ทิ้งไว้ 3 วันเรารับประทานได้แล้ว - น้ำตาล 2/3 ถ้วยตวง = น้ำตาล 160 กรัม - ผงชูรส 2 ช้อนชา - ผักกาดดองที่เหลือเราเก็บไว้ในตู้เย็นใส่กล่อง ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ

Comments