How to make star gooseberry pickled | តើធ្វើដំណាប់កន្ទួត | วิธีทำมะยมกวน


* Ingredients: - 6 lbs of star gooseberry = 3 Kg of star gooseberry - 20 CUP of water = 5 Liters of water - 2 tablespoons of Lime - We leave the lime water for it to filter and only take the clear water above. - We soak the star gooseberry in lime water for 15 minutes. - 2 CUP of sugar = 500 grams of sugar - 4 CUP of brown sugar = 1 Kg of brown sugar - 1 CUP of water = 250 ML of water - 2 teaspoons of Salt - After this we roast for 40 minutes to 1 hour. - After we turn off the power, we leave the star gooseberry stirring for 20 minutes to let it cool down. Thanks for watching the video *គ្រឿងផ្សំមានៈ - កន្ទួត 6 ផោន = កន្ទួត 3 គីឡូក្រាម - ទឹក 20 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹក 5 លីត្រ - កំបោរ 2 ស្លាបព្រាបាយ - យើងទុកទឹកកំបោរឲ្យរងថ្លាយើងដួសតែទឹកថ្លាៗមកប្រើប៉ុណ្ណោះ - យើងត្រាំកន្ទួត ក្នុងទឹកកំបោររយៈពេល ១៥ នាទី - ស្ករស 2 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ស្ករស 500 ក្រាម - ស្កអំពៅក្រហម 4 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ស្កអំពៅក្រហម 1 គីឡូក្រាម - ទឹក 1 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹក 250 មីលីលីត្រ - អំបិល 2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ - បន្ទាប់ពីនេះយើងរំងាស់ទុកចោលរយៈពេល 40 នាទីទៅ 1 ម៉ោង - បន្ទាប់ពីយើងបិទភ្លើងយើងទុកឱ្យ ដំណាប់កន្ទួត 20 នាទីដើម្បីឱ្យវាត្រជាក់ អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ * ส่วนผสม: - มะยม 6 ปอนด์  = มะยม 3 กิโลกรัม - น้ำ 20 ถ้วยตวง = น้ำ 5 ลิตร - ปูนใส 2 ช้อนโต๊ะ - เราทิ้งน้ำปูนใสให้มันกรองแล้วเอาแต่น้ำใสๆข้างบนเท่านั้น - เราแช่มะยมในน้ำปูนใส 15 นาที - น้ำตาล 2 ถ้วยตวง = น้ำตาล 500 กรัม - น้ำตาลทรายแดง 4 ถ้วยตวง = น้ำตาลทรายแดง 1 กิโลกรัม - น้ำ 1 ถ้วยตวง = น้ำ 250 มล - เกลือ 2 ช้อนชา - หลังจากนี้เราคั่วทิ้งไว้ 40 นาทีถึง 1 ชั่วโมง - หลังจากเราปิดไฟเราทิ้งมะยมกวนเวลา 20 นาทีเพื่อให้มันเย็นลง ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ

Comments