How to make fried garlic pork skin | វិធីធ្វើស្បែកជ្រូកជាមួយខ្ទឹមបំពង | วิธีทำหนังหมูกระเทียมเจียว


* Ingredients: - 4 Kg of Pork skin - 1/4 CUP of Salt - 1/4 CUP of RosDee Seasoning Powder - 1 tablespoon of monosodium glutamate - 1/2 Kg of Garlic - 1 1/5 CUP of water = 300 ML of water - Turn off the heat and let it soak for 20 minutes. Thanks for watching the video *គ្រឿងផ្សំមានៈ - ស្បែកជ្រូក 4 គីឡូក្រាម - អំបិល 1/4 កូនចានចង្កិះ(ពែង) - ម្សៅ អំបិល រ៉ូតឌី 1/4 កូនចានចង្កិះ(ពែង) - ប៊ីចេង 1 ស្លាបព្រាបាយ - ខ្ទឹមស 1/2 គីឡូក្រាម - ទឹក 1 1/5 ពែង(កូនចានចង្កិះ) = ទឹក 300 មីលីលីត្រ - បិទកំដៅហើយឱ្យវាត្រាំរយៈពេល ២០ នាទី អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ * ส่วนผสม: - หนังหมู 4 กิโลกรัม - เกลือ 1/4 ถ้วยตวง - รสดีผงปรุงรส 1/4 ถ้วยตวง - ผงชูรส 1 ช้อนโต๊ะ - กระเทียม 1/2 กิโลกรัม - น้ำ 1 1/5 ถ้วยตวง = น้ำ 300 มล - ปิดไฟแล้วเราแช่ทิ้งไว้ 20 นาที ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ

Comments