* Ingredients:
- 16 lbs of Bamboo shoot = 8 Kg of Bamboo shoot
- 6 lbs of Salt = 3 Kg of Salt
- We put it in the sun for 15 to 20 days.
- Dried bamboo shoots are used to make stew.
- We take it to make various stir-fries.
- We can do whatever we want.
- This bamboo shoots can be stored for a long time, stored in a dry place.
Thanks for watching the video
*គ្រឿងផ្សំមានៈ
- ទំពាំង 16 ផោន = ទំពាំង 8 គីឡូក្រាម
- អំបិល 6 ផោន = អំបិល 3 គីឡូក្រាម
- យើងយកមកហាលថ្ងៃរយៈពេល ១៥ ទៅ ២០ ថ្ងៃ
- ទំពាំងស្ងួតយើងមកមកខ
- យើងយកទៅឆាផ្សេងៗតាមការចូលចិត្ត
- យើងយកទៅធ្វើអីក៏បានដែលយើងចង់ធ្វើ
- ទំពាំងនេះអាចរក្សាទុកបានយូររក្សាទុកនៅកន្លែងស្ងួត
អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ
* ส่วนผสม:
- หน่อไม้ 16 ปอนด์ = หน่อไม้ 8 กิโลกรัม
- เกลือ 6 ปอนด์ = เกลือ 3 กิโลกรัม
- เราเอามาตากแดด 15 วันถึง 20 วัน
- หน่อไม้แห้งเอาไปทำต้มพะโล้
- เราเอาไปทำผัดต่างๆ
- เราเอาไปทำอะไรก็ได้ที่เราอยากทำ
- หน่อไม้นี้เก็บไว้ได้นานเก็บไว้ที่แห้ง
ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ
Comments
Post a Comment