How to make Cheese Corn | វិធីធ្វើពោតឈីស | วิธีทำข้าวโพดอบเนยแข็ง


* Ingredients: - 2 boiled corn - 2 tablespoons of Butter - 2 tablespoons of mayonnaise - 1/3 teaspoon of Pepper - 2 tablespoons of sugar - 1/5 lbs of cheese = 100 grams of cheese - We cover the lid and leave it for 5 minutes. Thanks for watching the video *គ្រឿងផ្សំមានៈ - ពោតស្ងោរ២ផ្លែ - ប៊ឺ 2 ស្លាបព្រាបាយ - ម៉ាយេណេស 2 ស្លាបព្រាបាយ - ម្រេច 1/3 ស្លាបព្រាកាហ្វេ - ស្ករស 2 ស្លាបព្រាបាយ - ឈីស 1/5 ផោន = ឈីស 100 ក្រាម - យើងបិទគំរកទុកចោល5នាទី អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ * ส่วนผสม: - ข้าวโพดเราต้ม 2 ลูก - เนย 2 ช้อนโต๊ะ - มายองเนส 2 ช้อนโต๊ะ - พริกไทย 1/3 ช้อนชา - น้ำตาล 2 ช้อนโต๊ะ - เนยแข็ง 1/5 ปอนด์ = เนยแข็ง 100 กรัม - เราปิดฝาทิ้งไว้ 5 นาที ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ

Comments