How to cook grilled Asian redtail catfish (Bagaridae) with mango salad | วิธีทำวงศ์ปลากดย่างยำมะม่วง


| វិធីធ្វើត្រីឆ្លាំងជាមួយញ៉ាំស្វាយ | * Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ - 700 grams of Asian redtail catfish (Bagaridae) | วงศ์ปลากด or ปลากดคัง 700 กรัม | ត្រីឆ្លាំង 700 ក្រាម - 300 grams of mango | มะม่วง 300 กรัม | ស្វាយ 300 ក្រាម - 25 grams of Garlic leaves | ใบกระเทียม 25 กรัม | ស្លឹកខ្ទឹម 25 ក្រាម - 20 grams of Chili | พริกขี้หนู 20 กรัม | ម្ទេស 20 ក្រាម - 35 grams of Shallot | หอมแดง 35 กรัม | ខ្ទឹមក្រហម 35 ក្រាម - 3 tablespoons of fish sauce | น้ำปลา 3 ช้อนโต๊ะ | ទឹកត្រី 3 ស្លាបព្រាបាយ - 1.5 tablespoons of sugar | น้ำตาล 1.5 ช้อนโต๊ะ | ស្ករស 1.5 ស្លាបព្រាបាយ - 0.5 teaspoon of monosodium glutamate | ผงชูรส 0.5 ช้อนชา | ប៊ីចេង 0.5 ស្លាបព្រាកាហ្វេ - We set the temperature to 200 degrees Celsius. | เราตั้งอุณหภูมิ 200 องศาเซลเซียส | យើងកំណត់កំដៅសីតុណ្ហភាព 200 អង្សាសេ - We set the timer for 30 minutes. | เราตั้งเวลา 30 นาที | យើងចាប់ផ្តើមកំណត់ពេលវេលា 30 នាទី - Now we've been grilling for 30 minutes. | ตอนนี้เราย่างครบ 30 นาทีแล้ว | ឥឡូវនេះយើងបានដុតអស់រយៈពេល 30 នាទី - we turn the other side | เราพลิกปลายอีกด้านนึง | ឥលូវយើងប្រែមួយចំហៀងទៀត - We set the temperature to 200 degrees Celsius. | เราตั้งอุณหภูมิ 200 องศาเซลเซียส | យើងកំណត់កំដៅសីតុណ្ហភាព 200 អង្សាសេ - We set the timer for 30 minutes. | เราตั้งเวลา 30 นาที | យើងចាប់ផ្តើមកំណត់ពេលវេលា 30 នាទី Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ

Comments