How to Make Garlic Powder for Anything | วิธีทำผงกระเทียมใช้ได้ทุกอย่าง |


វិធីធ្វើម្សៅខ្ទឹមសប្រើបានគ្រប់យ៉ាង | * Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ - This garlic powder is used for making soups and can be mixed with many different meats. | ผงกระเทียมนี้เราสำหรับทำซุปทำผ่านและคลุกเคล้ากับเนื้อต่างๆได้มากมาย | ម្សៅខ្ទឹមសនេះយកមកធ្វើស៊ុប ឆា ប្រលាក់សាច់និងធ្វើបានជាច្រើនទៀត - 300 grams of Garlic | กระเทียม 300 กรัม | ខ្ទឹមស 300 ក្រាម - Before we start chopping the garlic, we turn on the heat for 10 minutes to heat it up. | ก่อนที่เริ่มหั่นกระเทียมเราเปิดไฟทิ้งไว้ 10 นาทีให้ร้อนก่อน | មុនពេលយើងហាន់ខ្ទឹមសយើងបើកភ្លើងហើយទុកឱ្យក្តៅរយៈពេល ១០ នាទីមុនសិន - Heat, we set 150 degrees Celsius. | ความร้อนเราตั้ง 150 องศาเซลเซียส | កំដៅយើងកំណត់ ១៥០ អង្សាសេ - We set 10 minutes. | เวลาเราตั้ง 10 นาที | វេលាយើងកំណត់ ១០ នាទី - This garlic can be dried in the sun and can be fried. | กระเทียมนี้เราเอาไปตากแดดก็ได้เอาไปทอดก็ได้ | ខ្ទឹមសនេះហាលថ្ងៃ យកទៅបំពង ឬលីងក៏បានដែរ - Our oven has been turned on for 10 minutes now, it's just hot right now. | เตาไฟของเราเปิดได้ครบ 10 นาทีแล้วเวลานี้มันร้อนพอดี | ម៉ាស៊ីនកំដៅរបស់យើងបានបើកអស់រយៈពេល ១០ នាទីហើយឥឡូវវាក្តៅហើយ - When we put the roasted garlic on it, we heat it up to 150 degrees Celsius the same. | เวลาเราใส่กระเทียมอบเราตั้งไฟ 150 องศาเซลเซียสเหมือนเดิม | នៅពេលដែលយើងដាក់ខ្ទឹមសអាំងយើងកំណត់កំដៅវា ១៥០ អង្សាសេដូចមុន - And garlic baking time 10 minutes | และเวลาอบกระเทียม 10 นาที | និងអាំងខ្ទឹមសរយៈពេល ១០ នាទី - 10 minutes after baking | หลังจากอบได้ 10 นาที | 10 នាទីបន្ទាប់ពីយើងអាំងខ្ទឹមស - Now that we open it, it is still not completely dry, we bake for 5 more minutes. | ตอนนี้เราเปิดดูยังไม่แห้งสนิทเราอบเพิ่ม 5 นาทีอีก | ឥឡូវនេះយើងបើកមើលនៅតែមិនស្ងួតទាំងស្រុងយើងអប់រយៈពេល 5 នាទីបន្ថែមទៀត Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ

Comments