* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ
- Elephant Garlic 1 kg 200 g | กระเทียมโทน 1 กิโล 200 กรัม | ខ្ទឹមដំរី 1គីឡូ 200 ក្រាម
- Apple cider vinegar 150 ml | น้ำส้มสายชูแอปเปิ้ล 150 ml | ទឹកខ្មេះប៉ោម 150 មីលីលីត្រ
- 1 tablespoon salt | เกลือ 1 ช้อนโต๊ะ | អំបិល 1 ស្លាបព្រាបាយ
- 200 grams of sugar | น้ำตาล 200 กรัม | ស្ករស 200ក្រាម
- 4 tablespoons honey | น้ำผึ้ง 4 ช้อนโต๊ะ | ទឹកឃ្មុំ 4 ស្លាបព្រាបាយ
- 800 ml plain water | น้ำเปล่า 800 มล | ទឹកធម្មតា 800 មីលីលីត្រ
- We turn on the fire to the stove medium. | เราเปิดไฟเตาปานกลาง | យើងបើកភ្លើងកណ្ដាល
- We turn on the stove high | เราเปิดไฟเตาสูง | យើងបើកភ្លើងកម្រិតខ្ពស់បំផុត
- 1 and a half liters of water | น้ำ 1 ลิตรครึ่ง | ទឹក 1 លីត្រកន្លះ
- We soak in salt water for 5 minutes, after 5 minutes we rinse thoroughly with water. | เราแช่น้ำเกลือ 5 นาทีหลังจาก 5 นาทีเราเอาไปล้างน้ำให้สะอาด | យើងត្រាំទឹកអំបិល 5 នាទីបន្ទាប់ពីប្រាំនាទីយើងលាងទឹកឲ្យស្អាត
- After 5 minutes | หลังจาก 5 นาทีผ่านไป | ក្រោយរយៈពេល 5 នាទី
- We may be able to rinse it with water. | เราอาจนำไปล้างน้ำได้แล้ว | យើងអាចយកទៅលាងទឹកបានហើយ
- This glass, we can put 3 kilograms. | แก้วนี้เราใส่ได้ 3 กิโล | កែវធំនេះមានចំណុះបីគីឡូ
- We pickle it and leave it for 2-3 months and then we can eat it. | เราเอามาดองทิ้งไว้ 2-3 เดือนแล้วเรารับประทานได้แล้ว | យើងត្រាំរយៈពេល 2 ខែទៅបីខែអាចញ៉ាំបាន
- We pour cold syrup for this. | น้ำเชื่อมที่เย็นนี้เราเทเข้าไป | យើងចាក់ទឹកស្ករដែលយើងដាំអម្បាញម៉ិញចូល
Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ
Comments
Post a Comment