How to make winter melon juice | วิธีทำน้ำฟักเขียว | វិធីធ្វើទឹកត្រឡាច


* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ - 2 kg of Ripe winter melon. 800 g. | ฟักเขียวสุก 2 กิโลกรัม 8 ขีด | ត្រឡាចទុំចំនួន 2 គីឡូប្រាំបីខាំ - Palm sugar is half a kilogram of dry powder. | น้ำตาลปี๊บเป็นผงแห้งครึ่งกิโล | ស្ករត្នោតជាម្សៅស្ងួតកន្លះគីឡូ - white rock candy 200 g | น้ำตาลกรวดสีขาว 200 กรัม | ស្ករក្រាម 200ក្រាម - 300 ml of drinking water | น้ำดื่ม 300 ml | ទឹកឆ្អិន 300មីលីលីត្ - We leave it for 30 minutes for the sugar and winter melon juice to loosen. | เราทิ้งไว้ 30 นาทีเพื่อให้น้ำตาลและน้ำฟักเขียวคลายออกมา | យើងទុក 30 នាទីដើម្បីឲ្យជាតិទឹកនិងជាតិស្ករវាចេញ - After we leave it for 30 minutes. | หลังจากเราทิ้งไว้ 30 นาทีแล้ว | បន្ទាប់ពីយើងទុករយៈពេល 30នាទីរួចហើយ - Now we set the pot and turn on the low heat. | ตอนนี้เราตั้งหม้อแล้วเปิดไฟอ่อนๆ | ឥឡូវនេះយើងចាប់ដើមដាក់ឆ្នាំងលើចង្ក្រានហើយបើកភ្លើងតិចៗ - We boil wenter melon for 2 hours and turn on low heat. | เราต้มฟักเขียวเวลา 2 ชั่วโมงแล้วเราเปิดไฟอ่อนๆ | យើងធ្វើការរំងាស់ត្រឡាចរយៈពេល 2 ម៉ោងដោយបើកភ្លើងតិចៗ - We close the lid so that it is not completely closed. | เราปิดฝาปิดอย่าให้มิดชิดเราเปิดนิดหน่อย | យើងបិទគម្របបិទមិនឲ្យចិត្តទេយើងខ្ញុំហូបបន្តិច - หลังจากต้มได้ 2 ชั่วโมง | After 2 hours of boiling | ក្រៅពីរំងាស់បានពីរម៉ោង - We left it to cool and then we started to filter the water afterwards. | เราทิ้งไว้ให้เย็นแล้วเราเริ่มกรองน้ำตามหลัง | យើងទុកឲ្យត្រជាក់សិនចាំច្រោះតាមក្រោយ - After cooling, we take it to filter the water. | หลังจากเย็นแล้วเราเอาไปกรองน้ำ | បន្ទាប់ពីត្រជាក់ហើយយើងយកទៅច្រោះទឹក - We add water to a glass of 250 ml. | เราเติมน้ำใส่แก้ว 250 ml | យើងចាក់ទឹកចូលទៅក្នុងកែវចំណុះ 250 មីលីលីត្រ - We pour 50 ML of winter melon juice in a glass. | เราเทน้ำฟักเขียว 50 ML ในแก้ว | យើងចាក់ទឹកត្រឡាចចូលទៅក្នុងកែវចំណុះ 50 មីលីលីត្រ - Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ

Comments