* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ
- Lotus seed 250 grams | เม็ดบัว 250 กรัม | គ្រាប់ឈូក 250ក្រាម
- 3 pandan leaves | ใบเตย 3 ใบ | ស្លឹកតើយ 3សន្លឹក
- 400 ml coconut milk | น้ำกะทิ 400 มิลลิลิตร | ខ្ទិះដូង 400មីលីលីត្រ
- 1 teaspoon salt | เกลือ 1 ช้อนชา | អំបិល 1ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- 200 grams of white sugar | น้ำตาลทรายขาว 200 กรัม | ស្ករស ២០០ ក្រាម
- 600 ml of Water for soaking lotus seeds to expand | น้ำสำหรับแช่เม็ดบัวให้ขยายตัว 600 มล | ទឹកសម្រាប់ត្រាំគ្រាប់ផ្កាឈូកឱ្យរីក 600មីលីលីត្រ
- We soak lotus seeds and leave for 1 hour. | เราแช่เมล็ดบัวทิ้งไว้ 1 ชั่วโมง | យើងត្រាំគ្រាប់ឈូករយៈពេល ១ ម៉ោង។
- After soaking in water for 1 hour, the lotus seed grew well. | หลังจากแช่น้ำ 1 ชั่วโมงเม็ดบัวขยายตัวดีแล้ว | បន្ទាប់ពីត្រាំទឹករយៈពេលមួយម៉ោងគ្រាប់ឈូកបានរីកល្អ
- After this, we rinse the lotus seeds with water thoroughly. Before we bring it to a boil | หลังจากนี้เราเอาเมล็ดบัวไปล้างน้ำให้สะอาด ก่อนที่เราจะเอาไปต้ม | បន្ទាប់មកយើងយកគ្រាប់ឈូកទៅលាងទឹកឲ្យស្អាតមុននិងយើងយកមកដាក់ស្ងោរ
- Water for boiling lotus seeds 800 ml | น้ำสำหรับต้มเมล็ดบัว 800 ml | Water for boiling lotus seeds 800 ml
- We boil lotus seeds for 15-20 minutes. | เราต้มเมล็ดบัว 15-20 นาที | យើងស្មើគ្រាប់ឈូករយៈពេល 15 ទៅ 20 នាទី
Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ
Comments
Post a Comment