How to Make Sweet Bua Loy Lotus Seeds | วิธีทำบัวลอยหวานเมล็ดบัว | វិធីធ្វើបង្អែមគ្រាប់ឈូកឆ្ងាញ់


* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ - Lotus seed 250 grams | เม็ดบัว 250 กรัม | គ្រាប់ឈូក 250ក្រាម - 3 pandan leaves | ใบเตย 3 ใบ | ស្លឹកតើយ 3សន្លឹក - 400 ml coconut milk | น้ำกะทิ 400 มิลลิลิตร | ខ្ទិះដូង 400មីលីលីត្រ - 1 teaspoon salt | เกลือ 1 ช้อนชา | អំបិល 1ស្លាបព្រាកាហ្វេ - 200 grams of white sugar | น้ำตาลทรายขาว 200 กรัม | ស្ករស ២០០ ក្រាម - 600 ml of Water for soaking lotus seeds to expand | น้ำสำหรับแช่เม็ดบัวให้ขยายตัว 600 มล | ទឹកសម្រាប់ត្រាំគ្រាប់ផ្កាឈូកឱ្យរីក 600មីលីលីត្រ - We soak lotus seeds and leave for 1 hour. | เราแช่เมล็ดบัวทิ้งไว้ 1 ชั่วโมง | យើងត្រាំគ្រាប់ឈូករយៈពេល ១ ម៉ោង។ - After soaking in water for 1 hour, the lotus seed grew well. | หลังจากแช่น้ำ 1 ชั่วโมงเม็ดบัวขยายตัวดีแล้ว | បន្ទាប់ពីត្រាំទឹករយៈពេលមួយម៉ោងគ្រាប់ឈូកបានរីកល្អ - After this, we rinse the lotus seeds with water thoroughly. Before we bring it to a boil | หลังจากนี้เราเอาเมล็ดบัวไปล้างน้ำให้สะอาด ก่อนที่เราจะเอาไปต้ม | បន្ទាប់មកយើងយកគ្រាប់ឈូកទៅលាងទឹកឲ្យស្អាតមុននិងយើងយកមកដាក់ស្ងោរ - Water for boiling lotus seeds 800 ml | น้ำสำหรับต้มเมล็ดบัว 800 ml | Water for boiling lotus seeds 800 ml - We boil lotus seeds for 15-20 minutes. | เราต้มเมล็ดบัว 15-20 นาที | យើងស្មើគ្រាប់ឈូករយៈពេល 15 ទៅ 20 នាទី Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ

Comments