* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ
- One and a half kilo of old garlic | กระเทียมเก่าหนึ่งกิโลครึ่ง | មើមខ្ទឹមចាស់មួយគីឡូកន្លះ
- 1 and a half liters of water | น้ำ 1 ลิตรครึ่ง | ទឹកស្អាត 1 លីត្រកន្លះ
- 250 ml apple cider vinegar | น้ำส้มสายชูแอปเปิ้ล 250 ml | ទឹកខ្មេះប៉ម 250 មីលីលីត្រ
- 200 grams of sugar | น้ำตาล 200 กรัม | ស្ករស ២០០ ក្រាម
- 1 and a half tablespoons salt | เกลือ 1 ช้อนโต๊ะครึ่ง | អំបិល 1 ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
- We fermented this pickled garlic for 6 months before eating it. | เราได้นำกระเทียมดองนี้ไปดองเป็นเวลา 6 เดือนแล้วก่อนที่จะรับประทาน | ខ្ទឹមជ្រក់នេះយើងបានជ្រក់រួចហើយរយៈពេល 6 ខែទើបអាចញ៉ាំបាន
- Pickled garlic, we are done, we leave for 6 months. | กระเทียมดองเราทำเสร็จแล้วเราทิ้งไว้ 6 เดือน | ខ្ទឹមជ្រក់ពេលធ្វើហើយយើងទុករយៈពេល 6 ខែ
- When we left it for 6 months, we took it to eat very delicious. | เมื่อเวลาเราหมักทิ้งไว้ 6 เดือนเราเอามารับประทานอร่อยมาก | នៅពេលដែលយើងទុករយៈពេល 6 ខែយើងហូបទៅឆ្ងាញ់តែម្ដង
- We turn off the lights and leave to cool. | เราปิดไฟแล้วทิ้งให้เย็น | យើងដាច់ភ្លើងហើយទុកឲ្យត្រជាក់
- We rinse the garlic thoroughly and leave it to drain completely, then put it in a glass jar. | เราเอากระเทียมไปล้างให้สะอาดแล้วทิ้งไว้ให้สะเด็ดน้ำออกให้หมดหลังจากนั้นเอาไปใส่ในโถแก้ว | យើងយកខ្ទឹមទៅលាងទឹកឲ្យស្អាតហើយទុកឲ្យច្រុះទឹកចាំយកចូលក្រឡ
- Now that our syrup has cooled, we can pour it into a glass. | ตอนนี้น้ำเชื่อมของเราเย็นแล้วเราเทใส่แก้วได้แล้ว | ឥឡូវនេះទឹកស្ករបស់យើងចុះត្រជាក់ហើយយើងអាចចាក់ចូលក្នុងកែវបាន
- We fill the bag with water to press the garlic into water. | เรากรอกน้ำใส่ถุงเพื่อกดกระเทียมจมในน้ำ | យើងច្រកទឹកដាក់កូនថង់ដើម្បីសង្កត់ឱ្យខ្ទឹមលិចទៅក្រោម
- Finished, we pickle the garlic and leave it for 6 months. | เสร็จแล้วเราดองกระเทียมทิ้งไว้ 6 เดือน | រួចហើយយើងផ្អាប់ខ្ទឹមនេះទុករយៈពេល 6 ខែ
- And then this is the pickled garlic that we have left for 6 months. | แล้วนี่เป็นกระเทียมดองที่เราทิ้งไว้ 6 เดือนเสร็จแล้ว | នេះជាខ្ទឹកដែលយើងជ្រក់ទុករយៈពេល 6 ខែមកនេះ
Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ
Comments
Post a Comment