* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ
- Half a tablespoon of MSG | ผงชูรสครึ่งช้อนโต๊ะ | ប៊ីចេងកន្លះស្លាបព្រាបាយ
- 100 grams of salt | เกลือ 100 กรัม | អំបិល 100ក្រាម
- 2 kg of Tinfoil barb Fish | ปลาตะเพียนทอง 2 กก | ត្រីក្រហែ 2 kg
- 50 grams of sugar | น้ำตาล 50 กรัม | ស្ករស 50ក្រាម
- We marinate the fish for 25 to 30 minutes. | เราหมักปลาทิ้งไว้ประมาณ 25 ถึง 30 นาที | យើងផ្អាប់ទុកត្រី រយៈពេល 25 ទៅ 30 នាទី
- After we ferment it for 30 minutes. | หลังจากเราหมักทิ้งไว้ 30 นาที | ក្រោយពីយើងផ្អាប់ទុករយៈពេល 30នាទី
- We dry the fish for half a day. | เราตากปลาทิ้งไว้ครึ่งวัน | យើងហាលត្រីកន្លះថ្ងៃ
- Fish after we dry for half a day | หลังจากที่เราตากปลาไว้ครึ่งวัน | ត្រីក្រោយពេលយើងហាលថ្ងៃ កន្លះថ្ងៃរួច
- Chili-Tomato-Mango-Garlic Leaf-Shallot | พริก - มะเขือเทศ - มะม่วง - ใบกระเทียม - หอมแดง | ម្ទេស-ប៉េងប៉ោះ-ស្វាយ-ស្លឹកខ្ទឹម-ខ្ទឹមក្រហម
- 1 tbsp sugar | น้ำตาล 1 ช้อนโต๊ะ | ស្ករ 1 ស្លាបព្រាបាយ
- 3 tablespoons fish sauce | น้ำปลา 3 ช้อนโต๊ะ | ទឹកត្រី 3 ស្លាបព្រាបាយ
Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ
Comments
Post a Comment