How to make Sun Dried sun-dried Bleeker's Sheatfish and wash thoroughly |វិធីប្រឡាក់នឹងវិធីលាងសម្អាតត្រីកេះបានល្អ | วิธีทำปลาแดดเดียววงปลาเนื้ออ่อนและวิธีล้างให้สะอาด |


- * Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ - At first we washed the fish first. | ตอนแรกเราเอาปลามาล้างน้ำก่อน | ដំបូងយើងលាងត្រីជាមុនសិន។ - After that we add salt | หลังจากนั้นเราใส่เกลือ | បន្ទាប់ពីនោះយើងបន្ថែមអំបិល - We squeeze 1 lemon. | เราบีบมะนาว 1 ลูก | យើងច្របាច់ក្រូចឆ្មារមួយផ្លែ - 1 and a half of Bleeker's Sheatfish | วงศ์ปลาเนื้ออ่อน 1 กิโลครึ่ง | ត្រីកែស 1គីឡូកន្លះ - 1 and a half tablespoons salt | เกลือ 1 ช้อนโต๊ะครึ่ง | អំបិល 1 ស្លាព្រាបាយកន្លះ - 2 tablespoons fish sauce | น้ำปลา 2 ช้อนโต๊ะ | ទឹកត្រី 2 ស្លាបព្រាបាយ - 1 teaspoon MSG | ผงชูรส 1 ช้อนชา | ប៊ីចេង 1 ស្លាព្រាកាហ្វេ - 2 tablespoons palm sugar | น้ำตาลปี๊บ 2 ช้อนโต๊ะ | ស្ករត្នោតដាក់ 2 ស្លាបព្រាបាយ - After we mix it up, we leave it for 1 hour. | หลังจากเราผสมเสร็จแล้วเราทิ้งไว้ 1 ชั่วโมง | បន្ទាប់ពីយើងប្រឡាក់រួចយើងទុកវាមួយម៉ោង - After we leave it for 1 hour, then we take it to the sun. | หลังจากเราทิ้งไว้ 1 ชั่วโมงเสร็จแล้วเราเอาไปตากแดด | បន្ទាប់ពីយើងទុកមួយម៉ោងហើយយើងយកទៅហាថ្ងៃ - We put it in the sun for 1 day and a half to 3 days and let it dry completely. | เราเอาไปตากแดด 1 วันครึ่งถึง 3 วัน ให้มันแห้งสนิท​ | យើងហាលថ្ងៃរយៈពេល មួយថ្ងៃកន្លះ ទៅ 3 ថ្ងៃ - After we have been exposed to the sun for 1 and a half days | หลังจากเราตากแดดได้ 1 วันครึ่ง | ក្រៅពីយើងហាលបានមួយថ្ងៃកន្លះ - We take it to the dormitory and store it in the refrigerator. | เราเอามาหอแล้วเก็บไว้ในตู้เย็น | យើងយកមកវេចខ្ចប់ហើយយើងដាក់នៅក្នុងទូរទឹកកក

Comments