How to make dried beef | วิธีทำเนื้ออบแห้ง | របៀបធ្វើសាច់គោងៀត


* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ - 2 kg 3 dashes of Beef front leg | เนื้อวัวเอาขาหน้า 2 กิโลกรัม 3 ขีด | សាច់គោសាច់ច្រឡកជើង ពីរគីឡូបីខាំ - 4 lemongrass plants | ตะไคร้ 4 ต้น | គល់ស្លឹកគ្រៃ 4 ដើម - Galanga 1 piece | ข่า 1 1 ชิ้น | រំដេង 1 ដុំ - Garlic 1 small tuber | กระเทียม 1 หัวเล็ก | ខ្ទឹមស 1 មើមតូច - 4 tablespoons soy sauce | ซีอิ๊วขาว 4 ช้อนโต๊ะ | ទឹកស៊ីអ៊ីវ 4 ស្លាបព្រាបាយ - 4 tablespoons palm sugar | น้ำตาลปี๊บ 4 ช้อนโต๊ะ | ស្ករត្នោត 4 ស្លាបព្រាបាយ - 1 tablespoon salt | เกลือ 1 ช้อนโต๊ะ | អំបិល 1 ស្លាបព្រាបាយ - 4 tablespoons oyster sauce | น้ำมันหอย 4 ช้อนโต๊ะ | ប្រេងខ្យង 4 ស្លាបព្រាបាយ - We mix it up and leave it to marinate for 1 hour and then put it in the sun. | เราผสมเสร็จแล้วเราเอาไปหมักทิ้งไว้ 1 ชั่วโมงแล้วเอาไปตากแดด | ប្រឡាក់រួចហើយយើងផ្អាប់ទុករយៈពេល 1 ម៉ោងទើបយកទៅហាល - After fermentation for 1 hour, we put it in the sun. | หลังจากหมักทิ้งไว้ 1 ชั่วโมงเราเอาไปตากแดด | បន្តាប់ពីយើងផ្អាប់ទុកបានមួយម៉ោងហើយយើងយកទៅហាលថ្ងៃ - We dry in the sun for a day and a half is dry | เราเอาไปตากแดด 1 วันครึ่งก็แห้งดีแล้ว | យើងយកមកហាលថ្ងៃរយៈពេលមួយថ្ងៃកន្លះគឺស្ងួតល្អ - After we put it in the sun for 1 and a half days, it looks dry | หลังจากเราเอาไปตากแดดได้ 1 วันครึ่งดูแล้วมันแห้งดี | ក្រោយពីពេលដែលយើងហាលបានមួយថ្ងៃកន្លះរួចមកវាស្ងួតល្អ - We've done this, we can put it in the refrigerator or put it in the fitness closet, if we put it in the fitness cabinet, it'll keep it last longer. | เราทำเสร็จแล้วเราอาจเอาไปเก็บไว้ในตู้เย็นหรือเอาไปไว้ในตู้ฟิตถ้าเราเอาไว้ในตู้ฟิตมันจะรักษาได้นานยิ่งกว่า | ពេលធ្វើរួចយើងចង់យកទៅដាក់ក្នុងទូទឹកកកក៏បានបើដាក់ក្នុងទូកកកយើងអាចទុកបានយូរ

Comments