How to make delicious kimchi | រៀបធ្វើ គីមឈីឆ្ងាញ់ធ្វើភ្លាមហូបានភ្លែត | วิธีทำกิมจิอร่อยทำแล้วทานได้เลย


* Ingredients: | * ส่วนผสม: | *គ្រឿងផ្សំមានៈ - Two pairs of cabbage | กะหล่ำปลีสองคู่ | ស្ពៃបុកគោពីរគុំ - Garlic leaves | ใบกระเทียม | ស្លឹកខ្ទឹម - 1 carrot | แครอท 1 หัว | ការ៉ុត 1 ផ្លែ - 1 radish | 1 หัวไช้เท้า | ឆៃថាវ 1 ផ្លែ - We wash the cabbage with salt. | เราเอากะหล่ำปลีมาล้างด้วยเกลือ | យើងលាងស្ពៃជាមួយអំបិល។ - 2 tablespoons garlic | กระเทียม 2 ช้อนโต๊ะ | ខ្ទឹមស 2 ស្លាបព្រាបាយ - Half a tablespoon of ginger | ขิงครึ่งช้อนโต๊ะ | ខ្ញីកន្លះស្លាបព្រាបាយ - 1/2 Pear | 1/2 ลูกแพร์ | ផ្លែសារី 1/2 - 5 tablespoons sugar | น้ำตาล 5 ช้อนโต๊ะ | ស្ករស 5 ស្លាបព្រាបាយ - 7 tablespoons fish sauce | น้ำปลา 7 ช้อนโต๊ะ | ទឹកត្រី 7 ស្លាបព្រាបាយ - Wheat Flour 3 tablespoons | แป้งสาลีอเนกประสงค์ 3 ช้อนโต๊ะ | ម្សៅខ្សាយ 3 ស្លាបព្រាបាយ - 5 tablespoons kimchi powder | ผงกิมจิ 5 ช้อนโต๊ะ | ម្ទេសគីមឈីម៉ត់ 5 ស្លាបព្រាបាយ - 300 ml of water | ទឹក ៣០០ មីលីលីត្រ | น้ำ 300 ml - We leave it for two hours, one hour we return | เราทิ้งไว้สองชั่วโมงหนึ่งชั่วโมงเรากลับ | យើងទុកវាពីរម៉ោង ១ម៉ោងយើងត្រឡប់ម្តង - This kimchi is finished and can be eaten without long storage. | กินฉี่นี้ทำเสร็จแล้วทานได้เลยไม่ต้องดองเก็บไว้ | គីមឈីនេះធ្វើរួចហើយអាចបរិភោគបានដោយមិនចាំបាច់រក្សាទុកយូរម៉ោងនោះទេ - When you stir the Wheat Flour, do not turn on the light when stirring and wait to turn on the light so that it does not freeze. | เมื่อคุณกวนแป้งสาลีอเนกประสงค์อย่าเปิดไฟเมื่อกวนให้ละลายแล้วค่อยเราเปิดไฟเพื่อไม่ให้แป้งอเนกประสงค์แข็งตัว | ពេលយើងកូរម្សៅខ្សាយទឹកកុំទាន់បើកភ្លើង ពេលកូរសប់ហើយចាំបើកភ្លើងដើម្បីកុំឲ្យវាកកដុំៗ - Three layers of pork 400 mg | หมูสามชั้น 400 มก | សាច់ជ្រូកបីជាន់ 400 mg - Parsley seed | เม็ดผักชีฝรั่ง | គ្រាប់ជីវ៉ានស៊ុយ - Star anise | โป๊ยกั๊ก | ប៉ោយកាក់ or ពោគកាក់ - Cinnamon | อบเชย | ឈើអែម - Pepper seeds | เมล็ดพริกไทย | គ្រាប់ម្រេច - A little salt | เกลือเล็กน้อย | អំបិលបន្តិច - Thanks for watching the video | ขอบคุณที่รับชมวิดีโอ | អរគុណសម្រាប់ការទស្សនាវីដេអូ

Comments